Vila Matei

Share

Confort: _ stele – Tel: 0755.097.097 – Fax: 0355.814.379 – Email: rezervari@herculane.info   >>>  Oferte !

Adresa: str. Valea CerneiVila Matei Herculane

Descriere: Vila Matei este situata pe Valea Cernei, pe malul lacului de acumulare cu acelasi nume, pe drumul national Baile Herculane – Baia de Arama. Vila Matei beneficiaza de o pozitie splendida avand o panorama unica asupra muntilor inconjuratori si asupra lacului. Vila construita in 2002 pe cateva niveluri, in scara, pe munte. Vila Matei ofera cazare pentru 12 – 18 persoane in 6 apartamente.

Cele 4 apartamente duble sunt compuse din living (canapea extensibila), dormitor (pat matrimonial), baie cu dus, frigider, televizor . Intrarea in cele 4 apartamente se face din terasa acoperita a vilei. Unul din apartamente este simplu compus dintr-un hol cu o comoda, dormitor cu pat matrimonial, baie cu dus, frigider, televizor. Al 6-lea apartament, apartamentul VIP (2 pers) – business, este cu un hol de primire care are un mic oficiu, living cu o canapea neextensibila, dormitor cu pat matrimonial, baie cu o cabina de dus cu hidromasaj.
Terasa la fiecare apartament cu vedere la lac, piscina cu sezlonguri, spatiu verde, iesire la lac, barca, hidrobiciclete. 3 gratare cu chioscuri in curte. Bucatarie complet utilata. Sala tip restaurant si masa de biliard.

[nggallery id=46]

Tarife:

Perioada16.05-31.08 Cazare 2 persoane in apartament (camera DBL+living) Cazare 2 pers. in apartamentul VIP – business
sejur scurt 1-3 zile 150 RON / noapte 200 RON
 sejur lung peste 4 zile 140 RON / noapte 180 RON
gratuit pentru copii sub 12 ani 1 persoana suplimentara = 50 RON / noapte

Oferte speciale:

Rezervare Online

Nume (*)

Email (*)

Telefon (*)

Nr. persoane

Data sosire
(in format ZZ-LL-AAAA*)

Data plecare
(in format ZZ-LL-AAAA*)

Mesaj

captcha

Da, sunt de accord

Rss Feed Tweeter button Facebook button Youtube button