Plata online

Share

Cum platesc online?

Cumpararea online de pe www.herculane.info este la fel de usoara ca la orice agentie.
Dupa alegerea sejurului sau a locatiei si confirmarea rezervarii, agentia Info Herculane va elibereaza factura proforma necesara platii.
Cand doriti sa platiti, veti primi un email personalizat sau alegeti linkul „Plateste online”. Introduceti numarul facturii, locatia, numele dumneavostra, adresa cat si celelalte date care sunt obligatorii pentru a inregistra comanda. Completati detaliile cerute in mediul securizat.
Plata efectiva incepe prin redirectionarea catre Romcard care va va valida cardul cu ajutorul Visa si MasterCard prin noua tehnologie de securizare a tranzactiilor 3D-Secure: Verify by VISA si MasterCard Secure Code
La sfarsitul procesului de plata, veti fi redirectionat automat inapoi catre portalul de plati.
Confirmarea primirii comenzii de catre Herculane.Info se va face prin trimiterea unui mesaj la adresa de e-mail mentionata, sau telefonic.
Modul de contactare si detalile necesare identificarii noastre se regasesc in pagina Despre Noi.

Procesul de autentificare a cardului pe baza codului de securitate cunoscut numai de dumneavoastra se desfasoara numai pe serverele VISA sau MasterCard aceste institutii garantand atat identitatea magazinului cat si a dumneavoastra.

Atat MasterCard SecureCode cat si Verified by VISA va permite adaugarea la contul cardului dumneavoastra a unui cod secret care va va proteja impotriva folosirii neautorizate a cardului dumneavoastra atunci cand cumparati online de la magazinele afiliate. MasterCard si VISA garanteaza ca numai dumneavoastra puteti efectua tranzactia. Pentru mai multe detalii puteti accesa http://www.euplatesc.ro sau adresati-va bancii dumneavoastra.
Rss Feed Tweeter button Facebook button Youtube button